Smerten ved en ødelagt telefon

Det er aldrig sjovt, når ens telefon bliver ødelagt. Vi har alle prøvet det. At tabe vores telefon og ærge os efterfølgende. For når din telefon går i stykker, er det som om en del af dig selv også går itu. Vores smartphones er efterhånden blevet uundværlige, og de fylder en stor del af vores daglige liv. Derfor er de også blevet en del af os, og den vi er.

Min første iPhone

Jeg kan huske det meget vel, følelsen af at eje en helt ny iPhone. Den første iPhone jeg havde var en iPhone 8 Plus. Jeg var vild med den, men glæden varede ikke længe. En skæbnesvanger nat på en bytur gik det helt galt. Jeg stak mine fumlede fingre ned i lommen, hev min mobil frem, og mistede grebet. Jeg gispede. I det øjeblik føltes det som om mit hjerte sprang et hjerteslag over, og mine sanser var i højt beredskab. Det hele gik næsten i slowmotion. Mit blik fulgte telefonen hele vejen fra den fløj i luften til den landede på den hårde asfalt. Skaden var sket. Skærmen på min telefon var smadret, og den ene halvdel af touchskærmen gik helt sort. Mit hjerte græd.

FixPhone til undsætning

Heldigvis var smerten kortvarig. FixPhone fixede min iPhone super hurtigt, og så var den så god som ny igen. De forstod meget vel, hvor privat og værdifuld min telefon var for mig, og at det ikke var helt let at efterlade den hos nogle andre. Den venlige medarbejder som jeg var i kontakt med, var god til at berolige mig. Han viste stor forståelse for min bekymringer, og forsikrede mig om at min telefon var i gode hænder. Min iPhone og jeg blev genforenet, og jeg har passet godt på den lige siden. Jeg glæder mig nu til at få den nye iPhone 13 Pro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *