Trænger din garderobe til fornyelse?

Dette indhold er sponsoreret.
Står du også tit og stirrer tomt ind i dit klædeskab? Har du ofte følelsen af, at du absolut INTET har at tage på, selvom tøjskabet knap nok kan lukkes på grund af alt det tøj, som du har liggende, og som du aldrig bruger. Ja, så er det vist på tide at få sorteret lidt ud og få skabt dig et nyt look.

Sortér 

Det første, du skal gøre, er at få sorteret ud i alt det tøj, som du aldrig bruger. Hvem gider at have tøj liggende, som alligevel blot samler støv? Ingen… men vi gør det næsten alle sammen desværre. Det er slut nu. Sæt tid af til tøjsortering, invitér en god veninde over, sæt fed musik på anlægget, og så er I ellers klar til den store smid-ud-runde. Eller det er ikke helt rigtigt, for du skal aldrig bare smide dit tøj ud. Gå ned i din lokale genbrug med alt det tøj, som du ikke længere vil have. Husk at være kritisk, når du smider ud. Det er nemlig meget nemmere, at vælge outfits og sætte tøj sammen, når man har mindre at gøre med. Hellere kvalitet over kvantitet.

Sælg ud

Noget, du også kan gøre med dit aflagte tøj, er at tjene lidt penge på det. Download for eksempel appen Trendsales og brug den til at sælge dit tøj. Her lægger du billeder op af dig selv i tøjet, beskriver tøjet, og vælger selv prisen for hvert stykke tøj. Det er ganske simpelt, og det er en nem måde at tjene lidt ekstra penge på noget, som alligevel bare ligger i flyder i garderoben. Når du tager billeder af tøjet, er det vigtigt, at det ser præsentabelt og pænt ud. Stryg tøjet, hvis der er behov for dette, og vask det, så det ikke ser snusket ud. Vinkel og lys på billede spiller også en stor rolle. Du skal selvfølgelig ikke manipulere billederne, men det er altid en god idé, at man tager sig godt ud i det tøj, som man prøver at sælge. Det skal jo gerne sælges. Hvis ikke der er bud efter tøjet, kan du, som sagt, altid give det til genbrug eller måske blot forære det væk til en god veninde eller et familiemedlem.

Søg nyt

Når du så har ryddet ud i klædeskabet, er der plads til lidt fornyelse. Du kan eventuelt tage et kig på dette link: modetøj kvinder. Her kan du finde inspiration til din nye stil. Du ved sikkert allerede, hvad der klæder dig, men prøv at finde ud af præcist, hvilken stil du gerne vil gå efter nu. Det er nemlig nu, du har chancen for at skabe et nyt og spændende look. Men husk igen at vælge kvalitet fremfor kvantitet. Ellers må du starte helt forfra med sorteringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *