Derfor skal dit firma have hævesænke borde på kontoret

Trænger jeres kontor til nye borde? Har I overvejet at anskaffe hævesænke borde? Det er nemlig en type af borde, som har mange fordele. Disse borde er steget meget i popularitet de seneste år, og det ser ud til at fortsætte på den måde; der er nemlig mange gode grunde til bordenes positive omdømme.

Hvad er et hævesænke bord?

Et hævesænke bord er, som navnet hentyder, et bord som du kan hæve og sænke; det vil sige et bord, som du kan indstille højden på. Et almindeligt skrivebord er nemlig ikke justerbart, og det er ikke særlig praktisk; med et hævesænke bord kan man frit vælge imellem at stå op og sidde ned, som man har lyst til. Du kan finde et stort udvalg af borde på www.inventarland.dk, så du kan finde de bedst mulige borde til kontoret. Det er nemlig meget bedre for kroppen at veksle imellem at stå og sidde ned, end det er blot at sidde ned dag ud og dag ind på arbejdet.

Styrker kroppen

En generel fordel ved et hævesænke bord er, at det er sundt at stå op engang imellem. Den gennemsnitlige dansker sidder nemlig ned i op til 12 timer om dagen, hvilket er alt for meget. Dog viser flere videnskabelige studier, at det kan gøre en kæmpe forskel for kroppen, hvis bare man står op 2 timer mere om dagen. Med et hævesænke bord gør du altså hele kontoret en tjeneste; de kan få lov til at stå op, samtidig med at de kan få lov til at forsætte deres arbejde og bruge deres computere uden problemer. Man forbrænder faktisk mere fedt og flere kalorier, bare ved at stå op i stedet for at sidde; det er da en let måde at være sundere på.

En forskel for ryggen

Det, som man især kan mærke forskel ved, når man bruger et hævesænke bord, er ens ryg. Både musklerne i benene og ryggen bliver styrket, når man står op i løbet af sin arbejdsdag. Det betyder ofte, at man generelt får en bedre kropsholdning, hvilket har en række fordele i sig selv. Det er nemlig med til at forebygge skader og smerter, som man ellers kan risikere, når man sidder meget ned og har dårlig kropsholdning. En dårlig kropsholdning kan lede til smerter i ryg, lænd, skuldre og nakke, og det kan resultere i nogle helt andre negative konsekvenser, som man gerne vil undgå. Med et bord, hvor du også kan stå op, får man muligheden for at gøre sig selv en tjeneste for ens fremtidige hverdag.

Det bedste bord til jeres kontor

Få gang i kroppen og blodcirkulationen med hævesænke borde på kontoret. Det er en rigtig god måde at gøre hverdagen sundere på, og der er flere, der også oplever bedre fokus på arbejdet, når de bruger sådant et bord. Vælger du at bruge et hævesænke bord nu, vil du kunne mærke forskel både i dag, i morgen og meget længere ude i fremtiden. Pas på dig selv og din krop; vælg et skrivebord, som kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *