Hvem kører scootere?

Der er ikke nogen fast betegnelse på dem, der kører scooter. Der er personer fra alle samfundslag i alle aldre, og det gælder begge køn.

Det kan være, at der er en overvejende del af mænd, der kører scootere, men det betyder ikke, at der ikke også er mange kvinder i Danmark, der kører scooter dagligt. Hvis du har lyst til at købe en scooter, skal du naturligvis bare kaste dig ud i det, uanset hvem du er.

Populært hos unge drenge

Scootere og knallerter er dog især blevet en trend hos yngre drenge, hvilket det efterhånden har været i en lang række år. Det er desværre også dem, der topper statistikkerne for at køre ulovligt på scootere, da de ofte glemmer hjelmen, kører alt for hurtigt, eller vælger at køre uden at have et kørekort til maskinen.

Det er muligt at få et kørekort til en lille knallert allerede som 15-årig, og derfor ses der også mange 15-17 årige unge mennesker kørende rundt på scootere og knallerter i bybilledet. Det er dog lige så meget en hobby for dem at rode med maskinerne, som det er at køre rundt på dem.

Mange voksne kører også scootere

Det er dog ikke kun de unge, der vælger at køre på scooter. Der er også mange voksne mennesker, der investerer i en scooter, og bruger det som deres foretrukne transportmiddel. Der er eksempelvis mange, der vælger at bruge en scooter, hvis de skal til og fra arbejde, men ikke har langt til, at det giver mening at investere i en bil.

Ulempen ved scooteren er naturligvis, at du ikke er beskyttet mod regn, sne eller kulde, men det må man nu engang tage med, hvis man vælger at købe en scooter frem for en bil.

Den perfekte transport når der ikke er råd til bil

Har du ikke råd til en bil, men vil du stadig gerne have en nem måde at transportere dig selv rundt på, kan det være oplagt at kigge på at købe en scooter. Her kan du komme rigtig langt for bare 10.000 kroner, og så bruger den en brøkdel benzin, sammenlignet med hvad en bil kan sluge.

Savner du en nem måde at komme til og fra arbejde eller skole, er det jo oplagt at bruge penge på en dejlig scooter. Så slipper du også for selv at træde i pedalerne på cyklen eller at bruge mange, mange flere penge på en bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *