Restaurant Den Kinesiske Mur – et besøg værd

Kunne du godt tænke dig at komme en smuttur til Kina? Så skal du overveje at besøge restauranten Den Kinesiske Mur, som ligger i Herning. Her kan du nemlig stille sulten i diverse kinesiske retter. Derudover er der gjort meget ud af at skabe en restaurant, hvis atmosfære får dig til at føle, at du sidder midt i Kina. Dét er ganske enkelt en oplevelse for sig.

Den Kinesiske Mur er mere end en restaurant

Det er klart, at maden er det absolut vigtigste, når du tager ud at spise. Det er imidlertid ikke til at komme uden om, at også mange andre faktorer er med til at afgøre, om du får en god oplevelse eller ej. Eksempelvis kan atmosfæren i restauranten spille en enorm rolle for, hvordan det samlede indtryk bliver. Er restauranten ikke indbydende eller hyggelig, nytter det ikke meget, at maden er god. Oplevelsen vil fortsat ikke blive fremragende. Derfor kan det også godt betale sig for en restaurant at fokusere på netop atmosfæren. Det gør man hos Den Kinesiske Mur.

Hos denne restaurant er atmosfæren og den autentiske stemning nemlig i højsædet. Der bliver gjort meget ud af at sikre, at indretningen og stemningen i restauranten sender tankerne direkte mod Kina. På den måde bliver et besøg på netop denne restaurant heller ikke blot en tur ud at spise, men derimod en smuttur til Kina. Det vil således være en oplevelse for børn såvel som for voksne at besøge restauranten, der ligger centralt i Herning.

Hernings største kinesiske restaurant

Er du glad for kinesisk mad, bør du uden tvivl lægge vejen forbi Den Kinesiske Mur. Det er nemlig Hernings største kinesiske restaurant. Du kan derfor også forvente at finde et stort udvalg af forskellige kinesiske retter i restauranten. Hvad end der får netop dine smagsløg til at frydes, skal der nok være noget at komme efter.

Restauranten er særligt kendt for sin store buffet, hvor du kan slå dig løs i alverdens kinesiske specialiteter. Der er både kolde og lune retter samt desserter, og der er lækkerier for både børn og voksne. Er du glad for det kinesiske køkken, er det derfor også et must at besøge restauranten Den Kinesiske Mur og nyde buffeten. Det eneste problem er, at du sandsynligvis ender med ondt i maven, fordi appetitten løber af med dig.

Tag på shoppetur til Herning

Herning er en af de mest populære midtjyske byer. Den tiltrækker hvert eneste år flere og flere besøgende fra både ind- og udland. Som indbygger i byen er der masser at give sig i kast med, og det gælder også, hvis du kommer som besøgende. Er du ikke selv bosat i Herning, kan du med fordel overveje at tage på en dagstur til byen. Hvor end du kommer fra i landet, er det nemt at komme til Herning, da der er motorvej til byen.

Herning er blandt andet kendt for at have massevis af gode shoppingmuligheder. Det er derfor oplagt at tage ud at svinge Dankortet på en tur til Herning. Besøg for eksempel herningCentret, som er det største shoppingcenter i Midtjylland. Her skulle der nok være rig mulighed for at få stillet trangen til at shoppe. Efter en lang dag fyldt med shopping, kan du lade batterierne op på Den Kinesiske Mur til frokost.

Når maven atter er fyldt, kan du fortsætte shoppeturen i Herning centrum, hvor der ligeledes er et væld af forskellige butikker, som du kan slå dig løs i. Efter en tur på både gågaden og i centret, må du uden tvivl have fået dækket behovet for shopping.

Start en god aften på Den Kinesiske Mur

Herning er i særdeleshed kendt for at huse mange store begivenheder inden for både sportens og musikkens verden. I byen finder du nemlig Jyske Bank Boxen, som er en kæmpestor indendørs multiarena. Arenaen bruges i vid udstrækning til sportsbegivenheder – både af den nationale og den internationale slags. Derudover afholdes der mange store koncerter i arenaen. Verdensstjerner som Lady Gaga, Bruce Springsteen og Queen + Adam Lambert har alle gæstet Jyske Bank Boxen.

Skal du til den ene eller anden type arrangement i netop Jyske Bank Boxen, kan du med fordel starte aftenen på Den Kinesiske Mur. Inden en god koncert eller en vigtig sportsbegivenhed kan du få stillet sulten og slukket tørsten på denne kinesiske restaurant. Derefter er du helt klar til at drage mod Jyske Bank Boxen, hvor der helt sikkert venter dig en stor oplevelse.

Er du klar på endnu mere efter en koncert eller et andet arrangement i den store arena? Så har Herning også et skønt natteliv, du kan nyde godt af. Der er blandt andet mange gode dansesteder, hvor du kan få svunget træbenet, hvis humøret er til dét. Derudover er der også et væld af hyggelige barer, du kan besøge. Der er altså grobund for en fornøjelig aften i Herning.

Takeaway, running sushi og a la carte

Hos restauranten Den Kinesiske Mur har de en imponerende buffet. Du kan imidlertid også bestille mad fra deres gode a la carte-menu, hvis det er dette, du foretrækker. De kan desuden tilbyde running sushi, hvor du kan lade den lækre sushi komme til dig.

Passer det dig ikke for godt at skulle besøge restauranten? Så kan du vælge at bestille din mad ud af huset. De kan tilbyde mange af de samme retter som takeaway, som du kan få i restauranten. Der er altså rig mulighed for at sætte tænderne i nogle af de mange skønne kinesiske retter. Selvom restauranten i sig selv er et besøg værd, er maden naturligvis også lækker, når du tager den med dig hjem.

Uanset om du vælger mad ud af huset, running sushi, buffet eller a la carte, vil du ikke fortryde det. Restaurant Den Kinesiske Mur er noget for sig, og du bør derfor også gøre dig selv den tjeneste at lægge vejen forbi, hvis du er i Herning. Der er noget at komme efter for både børn og voksne, og restauranten har åbent til både middag og aftensmad.

Artiklen er lavet i samarbejde med aktiviteteribyen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *